Maansiirto

Konevuokraus

Konevuokrauksemme palvelee infran rakentamisen ja ylläpidon ammattilaisia sekä ammattitaitoisia yksityisiä. Autamme sopivan koneen valinnassa ja perehdytämme sen käyttöön. Käyttötukemme on tavoitettavissa myös viikonloppuisin. Olemme erikoistuneet pitkäkestoisiin vuokrasopimuksiin ja palvelemme lyhytkestoisempia tarpeita kaluston käyttöasteen salliessa. Ota yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä sopiva ratkaisu tarpeeseen.


Päivän vuokrasopimus

Lyhytaikainen vuokrasopimus on joustava tapa ratkaista akuutti kalustotarve. Päiväveloituksiin sisältyy käyttö- ja huoltosopimus automaattisesti.


Pitkäkestoinen vuokrasopimus

Vuokraamme laajaa kalustoamme toistaiseksi voimassa olevalla tai määräaikaisella vuokrasopimuksella. Pitkäkestoinen vuokrasopimus on kustannustehokas ratkaisu ammattikaluston hyödyntämiseen. Käyttö- ja huoltosopimus kuuluu pitkäkestoisiin vuokrasopimuksiin mikäli asiasta ei toisin sovita.


Huoltosopimus ja käytön tuki

Suosittelemme pitkäaikaisiin vuokrasopimuksiin kustannustehokasta huoltosopimusta, joka varmistaa koneen luotettavan ja sopimuksen mukaisen toiminnan. Käytön tuki takaa käytön sujumisen. Hoidamme huoltoon ja käytön tukeen liittyvät pyynnöt viipymättä viikolla ja viikonloppuisin.

Kaivinkoneet

6
8
16
21
30
35
85

Puskutraktorit

21
31

Pyöräkuormaajat

06
08
9
15

Kuorma-autot

5 aks
3 aks
2 aks
2 aks umpikaappi

Metsäkoneketju
Dumpperi 35
Bobcat T190
Maansiirtokuorma-auto
Tärylevy
Jyrsimet
Agrekaatit
Nurmikonistutuskone
Paikkakylvökone